2752
2734
عنوان

یه افطاری خوشمزززززززززززززززه؟؟؟

7746 بازدید | 16 پست
بچه ها کی میدونه واسه یه افطاری خوشمزه چی درست کنیم بهتره؟؟؟وخصوصا که مهمونمون مااااااااادر شوهرررررررررررر باشه؟
هرکی هر پییشنهادی داره با دستور پختش بگه ه ه ه لطفا...
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



سلام خانومای با سلیقه!!
تو رو خدا کمک!!!!!!! من هم میخوام واسه افطاری خونواده شوشو رو دعوت کنم اما نمیدونم چی بپزم!!! آخه اونا غیر از نون و پنیر افطاری چیز زیادی نمیخورن. نمیشه هم که فقط نون و پنیر بذارم!!!!! هفته پیش خواهر شوهرم دعوت کرد و کوفته و دلمه و زرشک پلو درست کرده بود اما زیاد خورده نشد. به نظرتون چی بپزم که هم آبرومندانه باشه هم خورده بشه؟ من آشپزیم اصلا خوب نیست در عوض خواهر شوهرم خیلی ماهره. البته بگم اون از من 15 سال بزرگ تره هر وقت میریم خونشون یه عالمه غذا های جورواجور درست کرده و حسابی ریخت و پاش میکنه. من چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2731
رولت خرما:
کره 4/3 پیمانه معادل 120 گرم
پودر قند (شکر آسیاب شده) 2/1 پیمانه معادل 58 گرم
تخم مرغ 1 عدد معادل 55 الی 60 گرم
شیر 2/1 پیمانه معادل 80 میلی لیتر
آرد 3 پیمانه معادل 315 گرم
خرما 500 گرم
گردو خرد شده یک و یک دوم پیمانه معادل 153 گرم
آب یک قاشق سوپ خوری معدل 14 میلی لیتر
کنجد 4/1 پیمانه معادل 40 گرم ( میتوانید به جای کنجد از گردو، پسته و بادام خورد شده استفاده کنید)
روش تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید ، کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید . سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را به مخلوط کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، شیر را اضافه و مخلوط نموده ، پس از آن آرد را به تدریج بیافزایید ، سپس مواد را ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد ، هسته خرما ها را درآورید و در وسط آنها یک تکه گردو قرار دهید ، خمیر را به قطر نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید ، بعد از آن به اندازه مستطیل های کوچک که تقریبا بتوانید یک خرما در وسط آن قرار دهید برش داده و بعد خرما را در آن گذاشته و خمیر را به دور خرما بپیچانید ، سفیده تخم مرغ و آب را با چنگال زده و رولت ها را ابتدا در آن و بعد در کنجد بغلطانید و در سینی شیرینی پزی چرب شده در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا زیر خمیر طلایی روشن شود ، آنگاه رولت را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود .
نکته : اگر خمیر به دستتان چسبید کمی آرد مازاد استفاده کنید تا چسبندگی خمیر از بین رود.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687