2737
2739

من از زودپز میترسم. میخوام لوبیا قرمز بپزم بزارم تو فریزر آماده داشته باشم. 

اولین بارمه. ممنون میشم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
24ساعت خیس کن بعد بزار بپزه 4.5ساعته کامل میپزه منم همیشه فریز میکنم

هی بشه سر بزنم؟ چقدر اب بریزم؟ زیر شعله چقدر باشه؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
نه نیازی نیست آب هم کامل روشو بگیره زیر قابلمه هم متوسط نه کم نه زیاد 

مرسی خانمی 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
2740

لوبیا ها رو پاک کن بعد تو آبکش  بشور تا خاکش بره و تمیز بشه. بعد بزار حداقل ۱۲ ساعت توی یه لگن و روشون رو پر آب کن تا خیس بخوره و هر سه چهار ساعت آب لوبیا رو کامل بریز دور و دوباره آب کن لگن رو . در آخر لوبیا ها رو بریز توی قابلمه و آب بریز روش تا به اندازه ۴سانت آب روش باشه اول شعله رو زیاد کن بزار جوش بیاد اگر کف کرد حواست باشه آبش رو خالی کن تا کفها برن و دوباره آب کن زیاد کن تا جوش بیاد بعد در قابلمه رو ببند و شعله رو کم کن دو و نهایت سه ساعته پخته میشه کامل . البته هیچوقت حبوبات خارجی نگیر چون خیلی دیر پزن . همیشه حبوبات ایرانی بگیر که زود پخته و نرم میشن. 

تماااااااااممم🤗🤗🤗😊

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کادو روز معلم

pizza78 | 31 ثانیه پیش

متن زیبا

yalda_iman | 1 دقیقه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   niهانیتاha  |  18 ساعت پیش
توسط   mahsa_ch_82  |  19 ساعت پیش
توسط   یکتا۸۳  |  1 ساعت پیش