2737
2739
دخترم عاشقق کیکه ولی هر روز داره کیک صنعتی میخوره ضرر داره اخه نگهدارنده دارن،یه کیک تو قابلمه باشه. البته فنجونی بلدم،۳ تا بیشتر در نمیاد میخوام یه کیک بزرگ بشه.چند تا دستور تو سایتا پیدا کردم درستیدم ولی خوب نبود
باران باش و ببارو مپرس این پیاله های خالی از آن کیست؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
خب اگه میخوای کیک تازه بخوره حداقل 3 روز یکبار باید درست کنی ، 6تا فنجون فکر کنم 3 روز رو جواب میده، مامان من قدیما که فر نداشتیم مواد کیک معمولی رو میریخت توی ماهی تابه با شعله پخش کن روی گاز با شعله خیلی کم میپخت، نمیگم عالی میشد ولی خوب بود
2740
من یه مدل تو پلو پز درس میکردم اما چند ساله همون دستور رو برای این فرهای دایره ای بدون درجه درست میکنم عالی میشه قیمت فرهاشونم ارزونه 180تومن الانه من 50تومن خریده بودم با سینی تفلون
امضا ندارم،انگشت ميزنم  
این مقداری که میگم رو شما برای امتحان نصفشو استفاده کن آرد :3لیوان تخم مرغ:6عدد ماست:یه لیوان روغن مایع:1لیوان بکینگ پودر:اق غذاخوری سر خالی وانیل:نصف ق چایخوری شکر:2لیوان
امضا ندارم،انگشت ميزنم  
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز