کسایی که نمی دونید اسمز چیه عبور اب از جای پر غلظت به جای کم غلظته مثلا وقتی روی بادمجون نمک میپاشید اب میندازه این اسمزه یا مثلا وقتی روی آلو شکر میریزید برای ساخت مربا میبینید اب انداخته له طور شده این بخاطر اسمزه یا وقتی روی خیار نمک می پاشید اب میندازه مثال های اینطوری میخوام میشه اگه چیزی به ذهنتون می رسه بگید
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
الو بخارا تو خورش میندازی متورم میشه آب دیگه میره توش بوسیله اسمز
ممنونممم
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
اره😁 انتشار ساده هم همینکار رو میکنه منتها درباره مواد دیگه مثل اکسیژن و کربن دی اکسید
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون