داخلش زعفرون و هل کوبیده و وانیل بریز ۴ ساعت با شعله ریز رو گاز بجوشه حتما دم کنی بزن ک رنگش قرمزشه ،من اینطوری درس کردم،یک قاشق ابلیمو بزن ک شکرک نزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از جوش اومدن شعله رو کم کن بذار آروم بپزه اگه دوست داری رنگش تیره نشه دم کنی بذار آخر کار هم یکم آبلیمو بریز و دارچین و هل و میخک آسیاب کن عطر خیلی خوبی میده بهش
چند قطره ابلیمو برا اینکه شکرک نزنه وانیل م میریزن
نینی سایت اینجوریه که تو تاپیک بزن درمورد یه چیز خیلی عادی آخرش دعوا میشه خانوما بیایین یاد بگیرین چیزایی که خودتون تجربه کردین حالا خوشایند خودتون هست یا نیست نکنین تو حلق بقیه وقتی بهم احترام بزاریم جهان قشنگتری خواهیم داشت