پانیذدخترپاییز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 8628 عنوان همیشه قیمه ریزم خراب میشع 67 بازدید | 6 پست همیشه گوشتا یا همون قلقلی هام از هم میپاشه 🤔🤔زن عموم خییلی قشنگ میشه اما از من نه انگار غذارو خراب کردم😬 1400/07/18 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16194 ارد نخودچی و زرده تخم مرغ باید بزنین واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
شمعطلایی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 3911 آب پیاز رنده شده رو کامل بگیر و یه تخم مرغ بزن و در نهایت خوب ورز بده.
baharej عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1473 پیاز شو رنده بکن بعدش ابشو کامل بگیر با ادویه و زعفران قلقلی کن گوشتتو بعد سرخ سرخ کن قشنگ
لوپگلی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 11280 یه کوچولو ارد نخودچی توش بزن و قشنگ سرخ کن صلوات خاصه امام زمان (عج): اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
baharej عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1473 من ن ارد میزنم ن تخم مرغ فقط خوب خوب اب پیاز و میگیرم مثل کباب تابه ایی اصلا جدا نمیشه
arezo1380 عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 306 آرد نخودچی،بعد گوشتت نبایدچرب باشه یا به قول کوردا گیه داشته باشه