مواد داخلش سلیقه ای هست مثلا یکی مواد ماکارونی میریزه باقارچ،یکی سوسیس استفاده نمیکنه، یکی اسفناج و پنیر میریزه،
ولی نکته ها اینه:ظرف رو حتما چرب کن و لازانیا هارو بچین،
لایه آخر پنیر باشه روی مواد روکاملا پوشش بده،
برای عطر وطعم بهتر توصیه میکنم ازفلفل دلمه و آویشن حتما استفاده بشه،
لازانیا توی فرزیاد به پختن نیازنداره،چون همه موادش قبلا پخته وفقط کافیه پنیرش اب بشه تا لازانیا منسجم بشه،
به همین دلیل ورق لازانیا نباید نیم پز باشه و بعد بچینی توی ظرف،حتما کاملا بپزه،بعد آبکش کن ،و ازمواد لایه لایه درست کن.