عزیزم من چندساله تحقیق زیاد کردم راجع به ظروف بی ضرر
آخر هم به این نتیجه رسیدم تمام ظروف پخت و پز چون روکش دارن بالاخره در درجه حرارت بالا موادی ازشون وارد غذا میشه! تا اینکه واسه سویس خودم سرامیک گرین پن خریدم که میگفتن کمتر ضرر داره! داخلش روکش سرامیکی داشت! اما الان شنیدم قابلمه های کارال چون از جنس بدنه هواپیما هستن موادی وارد غذا نمیکنن و تاییدیه از اروپا و آمریکا دارن. یه کوچیکش رو واسه دم دست و انشالله نی نی ها اومدن خریدم. هرچند مامانم هم رفته یه سرویس قابلمه و تابه تفلون واسه سیسمونی خریده. که واسه گاهی آشپزی کردن بد نیست