بادمجونا رو با پوست از وسط نصف کن و بعد اینکه نمک زدی و تلخی رو گرفتی سرخ کن بزار کنار تو صافی روغن اضافه اش بره. مایع گوشتی درست کن با گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و قاروچ و رب و ادویه مثل مایع ماکارونی ، بعد بادمحوناتو بچین تو سینی فر ، یکم پنیر پیتزا بریز کفش ، بعد از مولچاد گوشتی بریز و بعد روشو با پنیر بپوشون روی پنیر برای خوشگلتر شدنشقارچ یکی تا بزار و چند تا فلفل دلمه خصوصا رنگی و بزار تو فر تا پنیر اب بشه و کمی رنگ بگیره . نوش جان