کامبوجا چیست؟ کامبوچا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوه پرورش مخصوص است. این موجود زنده چای شیرین شده را تخمیر می کند و چای کامبوچا را به وجود می آورد. شکلی شبیه قارچ دارد و طعم گوارای آن احساس شادابی به آدمی می دهد. مقدار مخمر موجود در آن باعث می شود که حتی بعد از ریختن در بطری کماکان فعال باقی بماند. امروزه، آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری بیماریها می شناسند. این نوشیدنی حیات بخش که مصرف آن از دو هزار سال پیش در خاور دور متداول بوده و از طریق قفقاز به روسیه رسیده و به یکی از نوشیدنی های اصلی در این ناحیه بدل شده واز راه اروپای شرقی به قاره ی سبز راه یافته
کافه کتابhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27714
معرفی کتاب http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=818361&PageNumber=1