2737
2734
به به دستت درد نکنه اینا همون کبه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2740
طرز تهیه آرانچینی : مواد لازم پیاز ریز خرد شده ............................................. 1 عدد سیر له شده ...................................................... 2 تا 3 حبه * برنج دانه کوتاه (ریزوتو) ................................. 1 پیمانه روغن زیتون ................................................... 1 قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات (و یا عصاره گوشت و یا مرغ) .... 2 پیمانه فلفل دلمه سبز و قرمز ریز خرد شده ...................... از هرکدام یک عدد کدوحلوایی مربعی ریز خرد شده .......................... 1/2 پیمانه نخودفرنگی ..................................................... 1/2 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده ....................................... 1 پیمانه آرد ............................................................... ½ پیمانه شیر .............................................................. ½ پیمانه پودر نان ........................................................ 1 پیمانه روغن مخصوص سرخ کردنی کدوحلوایی های ریز خرد شده را با کمی آب بپزید تا پخته شوند. دقت کنید که له نشوند. همین طور نخودفرنگی ها را نیز آب پز کنید. طرز تهیه: ماهی تابه را روی حرارت کم گذاشته و روغن زیتون را افزوده سپس پیاز, سیر را افزوده و کمی تفت دهید. برنج خام را با آب شستشو داده تا آبش شفاف بشه و سچس آب روی آن را خالی کرده و برنج را درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید تا پیاز و سیر حسابی با برنج مخلوط شده و عطر آن به مشام برسه . 2 پیمانه عصاره سبزیجات را به جوش آورده و اضافه کنید حرارت را کم کرده و در ماهی تابه را ببندید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که برنج پخته شود. هرازگاهی مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس فلفل دلمه سبز و قرمز ریز خرد شده را افزوده و تفت دهید تا کمی نرم شوند. پس از آن کدوحلوایی و نخوفرنگی پخته شده و پنیر پارمسان رنده شده بیفزایید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. بسته به ذایقه تان نمک و فلفل بزنید. دقت کنید که عصاره ی سبزیجات شور است و ممکن است اصلا نیازی به نمک اضافه نباشد. حال مواد را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود. بهتر است در یخچال باشد تا خودش را بگیرد. پس از خنک شدن مواد توپ هایی به اندازه ی گردو تهیه کنید. در یک بشقاب آرد ریخته و شیر و تخم مرغ را در کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل سیاه (یا قرمز بسته به ذایقه تان) بزنید در بشقاب دیگری پودر نان ها را بریزید. توپ های قلقلی! را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس در مخلوط شیر و تخم مرغ و در نهایت درون پودر نان. شیرجوش کوچکی را تا نیمه از روغن پر کرده و پس از داغ شدن روغن آرانچینی ها را درون آن سرخ کنید. مراقب باشید حرارت خیلی بالا نرود که روغن بسوزد و دود کند. * برنج دانه کوتاه یا همون Arborio Rice که برای تهیه ی سوشی هم به کار میره. برای بهتر شدن طعم غذا می توانید 50 گرم و یا 1/2 پیمانه پنیر فتای خرد شده را نیز همراه با پنیر پارمسان اضافه کنید.
آیاازتنهایى خودرنج میبرید؟ . . . . . ازدواج کنید... آنگاه از تنهایى خود لذت میبرید والااااااااااا:-!:-!:-!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   niهانیتاha  |  22 ساعت پیش
توسط   mahsa_ch_82  |  23 ساعت پیش
توسط   حسین__بیرو۵  |  3 ساعت پیش