عزیزم من خودم برنج هاشمی استفاده میکنم عالیه
۲ساعت خیس کن برنج
بعد بزار روشعله
نمک بریز
کمی روغن هم بریز
سرشو بزار ،شعله رو کم کن
وهر ۴دقیقه هم بزن اروم ،چون ممکنه دونه های برنج اسیب یابشکنه
بعد که دیدی دونه یکم نرم شده زیر دندون امتحان کن اگه نرم بود آماده برای ابکش
بعدروی برنج اب ولرم بریز
قابلمه رو یک قاشق روغن و دوقاشق اب و زردجوبه بریز برنج رو کم کم بریز توقابلمه ودمکنی بزار شعله رومتوسط کن ۵ دقیقه
بعد کم کن
۵ تا قاشق اب بعد ۴۰ دقیقه دور برنجت اضافه کن
بعد ۵ یا۶ دقیقه خاموش کن
برنجت نه نرم میشه نه خشک وکال