2733
2734
عنوان

خانمای کد بانو بیایید کمکم

148 بازدید | 8 پست

دیشب سیرابی خریدم 

گذاشتم تو نمک یه ساعت ضد عفونی شه 

بعد تمییز شستم 

خورد کردم 

۔

الان میخوام برای نهار بپزم چطوری بپزم ؟؟ 

میگن دیگ نباید نمک بریزم درسته ؟؟چون تو نمک گذاشتم میکشه به خودش ؟؟یا چی 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
من نمک امتحان نکردم.ولی با پیاز حسابی تفتش بده تا بوش گرفته بشه.بعد ادویه بزن و آب بریز بذار بپزه .م ...

تو اینترنت نوشته بود دوساعت !!! یه ساعت بسته ؟؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
نمکو.همیشه می شه زد...بعد پخت دیدی کم نمکه اضافه کن 

اره راست میگی 👍

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
من او زودپز می ذارم.یک ساعته میپزه‌.البته بستگی به زودپز هم داره.زود پز مامانم نیم ساعته میپزه

زود پز ما گوشت رو یک ساعته میپزه ، پس اینم یک ساعته میپزه فکر میکنم 🌹

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
2738

روش خاصی واسه لعاب دار شدن داره ؟؟؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز