#خامه_نیمه_اماده_قنادی خامه_فرم_گرفته
این خامه ها ب صورت منجمد هستن ک لوازم قنادی ها و در برخی از فروشگاه ها میتونید پیدا کنید. مارک ترکار و کاله رو شخصا استفاده کردم و راضی بودم.
1⃣مقدار خامه مورد نیازمون رو از فریزر بیرون میذاریم و بقیش رو میذاریم تو فریزر حالا خامه رو چند تکه کرده و حدودیک تا دو ساعت بستگی ب دما و حجم خامه داره میذاریم بمونه. وقتی که خامه شل شد ولی همش اب نشد. شروع ب هم زدن میکنیم
2⃣با دور کند میزنیم تا یکدست بشه
3⃣با دور تند حدود ۷ تا ده دقیقه
4⃣کم کم از شلی خارج میشه و شروع میکنه رد پره های همزن روش بمونه
5⃣خامه سفتر شده و رد پره های همزن محو نمیشه. اگر ظرف رو وارونه بگیریم نمیریزه
✅مدت زمان بستگی ب دمای محیط،حجم خامه و قدرت همزن داره
✅زیر کاسه خامه یک ظرف یخ بذارین تا قبل گرم شدنش فرم بگیره و گرنه خراب میشه
✅اگر بیش از حد بزنیم ب روغن میوفته و خراب میشه