2737
2734
عنوان

خامه کشی+کیک پزی

4268 بازدید | 47 پست

سلام دوستان چون دیدم خیلی این سوالارو میپرسن گفتم بزارم براتون.اندازه پیمانه ها+مدل قالب+وسایل خامه کشی+اصطلاحات کیک پزی.و....فقط یکم صبور باشین مرسی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

بذار

 مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴


ابتدا  های شیرینی پزی

🍭 یک پیمانه

🍭یک دوم پیمانه

🍭یک سوم پیمانه

🍭یک چهارم پیمانه

🍭یک هشتم پیمانه

🍭یک قاشق غذا خوری

🍭یک دوم قاشق غذا خوری

🍭یک قاشق چای خوری

🍭یک دوم قاشق چایخوری

🍭یک چهارم قاشق چایخوری

🍭یک هشتم قاشق چایخوری

هر یک پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی.

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

منم لایک کنید

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

انواع قالب های کیک پزی:

✅تفلون

✅گالوانیزه

✅الومینیومی

✅سیلیکونی

قالب های گالوانیزه نسبت ب تفلون بهترن و قیمت کمتری هم دارن. قالب های المینیومی نازکتر از گالوانیزه هستن.

🔸قالب های میان تهی: برای کیک های سنگین و میوه ای در حجم زیاد مناسب هستن تا خوب مغز پخت بشن

🔸قالب های کمربندی: برای کیک های یخچالی و یا چیز کیک ها استفاده میشه

سعی کنید کیک های معمولی رو توش نپزین ک از درزش میزنه بیرون!

🔸قالب لوف: برای کیک های صبحانه یا نان تست

🔸قالب مافین: برای پخت مافین و کاپ کیک و حتی تهچین تک نفره و....

🔸سینی فر: برای پخت شیرینی و رولت و حتی پیتزای بزرگ و...

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
2738

وسایل اولیه مورد نیاز برای شروع کار:

قالب-کاغذ روغنی-همزن برقی-لیسک-وانیل-بیکینگ پودر-ارد-شکر-پودر قند-پودر کاکائو-پیمانه شیرینی پزی-الک

✅حتما از ارد قنادی استفاده کنین ک اصطلاحا میگن ۰۰۰(سه صفر)

✅سعی کنید همیشه از بیکینگ پودر تازه استفاده کنین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

وسایل مورد نیاز برای خامه_کشی

🔸پالت:

برای خامه کشی و صاف کردن خامه کیک به کار میره و در سایزها و مدل های مختلف موجوده

🔸کاردک:

برای بلند کردن کیک ب کار میره و همینطور برای صاف کردن کیک

ک در سایز و شکل های مختلف موجوده

🔸پایه گردون:

با قرار دادن کیک روی این پایه خامه کشی راحتتر میشه


عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

اصطلاحات کیک پزی💞☝☝

#فرم_دادن_سفیده_تخم_مرغ

سفیده رو حدود ۵ دقیقه با همزن در یک جهت میزنیم تا وقتی که رد پره های همزن روی مواد بمونه و از ظرف نریزه حتی اگه کاسه رو بر عکس بگیریم

✅ظرف و پره های همزن حتما تمیز و بدون چربی باشن

✅در بعضی دستورا مقداری شکر و یا پودر قند اضافه میشه تا بهتر فرم بگیره

#روبانی_شدن_زرده_تخم_مرغ :

زرده رو با شکر یا پودر قند انقدر میزنیم ک رنگش روشن بشه و حالت روبانی پیدا کنه.(در اواسط کار کمی اب جوش به فرم دهی زرده کمک میکنه) حدود 5 تا 7 دقیقه طول میکشه

#فولد_کردن:حرکت ارام و دورانی لیسک به منظور کم نشدن حجم مواد.آنقدر ادامه بدید تا سفیده مشخص نباشه زیاد هم نزنید که پفش بخوابه.آرد رو با الک به سفیده اضافه بشه

#بن_ماری کردن :

✅شکلات بن ماری: شکلات رو خرد میکنین تو ی ظرف میریزین و روی بخار کتری و یا ماکروفر قرار میدین.هم میزنید تا شکلات ها روون بشن.

✅بن ماری کردن ژلاتین: کمی ژلاتین رو روی مقدار کمی اب سرد میپاشین و روی بخار اب  قرار میدین هم بزنید تا دونه های ژلاتین حل بشن.

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰


#خامه_نیمه_اماده_قنادی خامه_فرم_گرفته

این خامه ها ب صورت منجمد هستن ک لوازم قنادی ها و در برخی از فروشگاه ها میتونید پیدا کنید. مارک ترکار و کاله رو شخصا استفاده کردم و راضی بودم.

1⃣مقدار خامه مورد نیازمون رو از فریزر بیرون میذاریم و بقیش رو میذاریم تو فریزر حالا خامه رو چند تکه کرده و حدودیک تا دو ساعت  بستگی ب دما و حجم خامه داره میذاریم بمونه. وقتی که خامه شل شد ولی همش اب نشد. شروع ب هم زدن میکنیم

2⃣با دور کند میزنیم تا یکدست بشه

3⃣با دور تند حدود ۷ تا ده دقیقه

4⃣کم کم از شلی خارج میشه و شروع میکنه رد پره های همزن روش بمونه

5⃣خامه سفتر شده و رد پره های همزن محو نمیشه. اگر ظرف رو وارونه بگیریم نمیریزه

✅مدت زمان بستگی ب دمای محیط،حجم خامه و قدرت همزن داره

✅زیر کاسه خامه یک ظرف یخ بذارین تا قبل گرم شدنش فرم بگیره و گرنه خراب میشه

✅اگر بیش از حد بزنیم ب روغن میوفته و خراب میشه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

#گاناش: مخلوط خامه و شکلات

✅مقدار شکلات و خامه برابر باشن:

این روش برای کاور کیک یا تزیین #دونات و... به کار میره البته ب صورت داغ و کمی ک خنک بشه برای بین لایه های کیک هم مناسبه

✅مقدار شکلات دو برابر خامه:

این روش برای پوشش دهی کیک #کاور به کار میره و بین لایه های کیک #فیلینگ هم میشه استفاده کرد

این مدل گاناش رو میذارن تا به دمای محیط برسه و برای تزیین کیک هم قابل استفاده هست و اگه تو یخچال بذارین سفت میشه و برای #ترافل مناسبه

✅مقدار شکلات نصف مقدار خامه:

این روش گاناشی با رنگ روشن میده و حتی سرد بشه هم روونه

و برای کاور کیک و دسر و یا فرو کردن میوه داخل اون برای پوشش دهی نازک استفاده میشه.

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
عزیزم چرا کارو شروع نمیکنی انقدر علاقه مندی؟ 

خونگی که شروع کردم حدودا یه ساله.اما یه سری مشکلات دارن دوست دارم بیرون شروع کنم همسرم راضی نمیشه.زندگی آپارتمانی خونه کوچیک اینجوری سخته واقعا

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز