یکم بچش ببین مزه ش عوض نشده...
من مرغ رو اینجوری درست میکنم همسرم دوس داره.
مرغ رو باشعله متوسط بزار سرخ شه همزمان هم سرخ میشه و تاحدودی میپزه...
بعد پیاز و اگه داشتی سیر رو ریز خورد کن...
بعد رب گوجه و رب انار دیگه باتوجه و مقدار مرغت...اگه ملس دوس دارین ک باید ملس باشه تواین درستور پخت رب انار باید بیشتر از رب گوجه باشه...+نمک فلفل سیاه +زردچوبه+اگه داشتی زیره اسیاب بهش اضافه کن..بعد نصف لیوان اب (اگه دیدی مرغت پخته نقدار اب رو کمتر کن...)
بعد ی لایه پیاز و سیر بریز رو مرغ ی لایه اب رب و اینا ک قاطی کردی..همینجوری لایه لایه بریز...کره هم ۵۰ گرم اگه بیشتر هم باشه بهتر بریز توش..بعد بزار با شعله کم بپزه