بیا عزیزم
آب:1لیوان
شیر:4لیوان
نشاسته:1لیوان سرخالی
شکر:1لیوان
گلاب:نصف استکان
زعفران وکاکائو:به مقدار لازم
خلال پسته و نارگیل برای تزیین
طرز تهیه:
نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و در ظرفی ریخته شیرو شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم.مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد وحرارت باید ملایم باشدگلاب را در پایان کار به آن اضافه می کنیم توجه شود که ماقوت نباید زیاد غلیظ شود.
برای رنگی شدن ماقوت کاکائو و زعفران را در دو ظرف جداگانه ریخته ومقداری از ماقوت را به آن می افزاییم تا رنگی شود