شربت توت فرنگی جزء بهترین و خوش طمع ترین شربتهاست
ولی
باید توتها رو تمیز میکردی
بعد تو ظرف لایه به لایه شکر میریختی
بعد ۲۴ ساعت میزاشتی طبقه پایین یخچال
بعد ۲۴ ساعت که کامل اب انداخته میزاشتی رو شعله ملایم با همون ظرف
طی یکساعت فرایند بخت انجام میشه و باید کفهایی که روی توتها موقع پخت هست جدا کنی بریزی دور
بعد تو همون ظرف بزاری خنک بشه و چند ساعت با همون ظرف بزاری یخچال
بعد برداری و شیرش رو جدا کنی و بعنوان شربت هر دفعه با اب قاطی کنی و میل کنی
یا کلا بعنوان مربا استفاده کنی
اصلا نباید اب میریختی داخلش