برای دوروز سوپ میپختم و میزاشتم یخچال تو دوروز بهش میدادم و روز سوم دوباره میپختم
البته صبحانه اش حریره بادوم بود هر روز
گاهی هم سرلاک که توش تخم مرغ رنده میکردم
توی سوپشم پیاز،گوجه،هویج،لوبیاسبز گاهی، ماش ،عدس،دال عدس،بلغور گندم و جو وبرنج گاهی سینه ی مرغ و گاهی گوشت گوسفند
ولی عصاره ی قلم همیشه میریختم
تقریبا این کار تا ۱۰ ماهگی ثابت بود البته از غذاهدی خودمون اونایی که میتونست بخوره بهش میدادم
دیگه از حدود ۱۰ ماهگی به بعد چون پسرمم کلا بدغذا بود و سوپ دوست نداشت شروع کردم کته با گوشت و مرغ میدادم و سوپ رو به خاطر خاصیتش هفته ای یکبار درست میکردم (که همون مقدارش برای دوروز بود) بعد که سوپ تموم میشد دوباره کته ،ماکارونی ،غذاهای دیگه میدادم تا هفته ی دیگه دوباره سوپ درست میکردم تا حدود ۱۸ ماهگی
از ۱۸ ماهگی به بعد دیگه تقریبا غذاهاش شد شبیه غذاهای خودمون فقط کم ادویه تر و کته و ماکارونیش نرمتر
از دوسالگی به بعدم غذاهای خودمونو میخوره
از حدود ۸ ماهگی هم مغزیجات آسیاب میکردم تو صبحانش میریختم الانم گاهی فرنی درست میکنم از آسیاب شده ی مغزها توش میریزم