2737
2734
عنوان

یه سوپ خوشمزه یادم میدید؟؟

149 بازدید | 13 پست

من خودم سوپ عدس وسبزی رو خیلی دوست دارم اگه سوپی میپزید که خیلی خوشمزست لطفا دستورشو بهم بگید یا اسمشو ک برم دستورشو پیدا کنمم😊😍😍😍قربون دستاتون

سوپ جو خوشمزس .سوپ برنجم همینطور

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

سوپ قارچ که با شیر و مرغ درست میشه😋😋😋😋

مرغ را با نمک و فلفل سیاه و خیلی کم زرد چوبه و یه پیاز نصف شده خوب بپز بعد مرغ را ریش ریش کن

قارچ را خورد کن بعد قارچ، مرغ، و جوپرک را بریز توش شیر و بذار خوب یه دست بشه عالیه

سوپ جو پرک 

من یه هویج رو نگینی خرد میکنم تفت میدم یه پیاز کوچیک هم سرخ میکنم با هویج بعد گوجه و جعفری اضافه میکنم تفت که خرد بهش ادویه و نمک میزنم و رب گوجه و بهش یه لیوان جو پرک اضافه میکنم اب میریزم روش میذارم تو زود پز نیم ساعته میپزه عالیه و خوشمزه هست 

تازه بعضس وقتا هم بهش کتف و بال و گردن مرغ بهشاضافه میکنم یا تیکه های کوچیک و دم سینه مرغ اضافه میکنم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
2738
بچه ها یکی سوپ شیر رو یاد بده،


من یه بار خوردن خیلی بد بود

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ارههه

اسمش اش حضرت زهراست اش نذریه و سس خاص داره

من دستورشو توی نت برات پیدا کردم:


کشک: ۱ پیمانه
لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چشم ‏بلبلی: ۱۵۰ گرم
نخود، لوبیا چیتی، عدس، ماش: ۲۰۰ گرم
گندم پوست کنده، برنج: ۲۰۰ گرم
گوشت با استخوان (دنده و سرسینه گوسفندی): ۴۰۰ گرم
قیمه ساده: ۱ پیمانه
پیاز: ۳ عدد
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون، مرزه، برگ چغندر): ۵۰۰ گرم
روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم
نعنا داغ و سیر داغ: به میزان لازم

دستور پخت آش حضرت زهرا (س)، آش نذری گیلان:
گوشت را همراه با ۱ پیاز خام چهار قاچ شده، فلفل، زردچوبه و ۱ لیتر آب روی حرارت می ‏پزیم.
بعد برنج و گندم را اضافه می ‏کنیم.
بعد از آن که گوشت پخته شد آن را خارج نموده، بی‏ استخوان می ‏کنیم و می ‏کوبیم و سپس همراه با آن، سبزی و ۲ قاشق پیاز داغ را به آش اضافه می ‏نماییم. (شوید و تره ۲ برابر جعفری و برگ چغندر ۴ برابر ترخون ومرزه است.)
در ظرفی دیگر حبوباتی را که از قبل خیس نموده ‏ایم با ۱ لیتر آب کاملاً می ‏پزیم و بعد با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ی دیگری یک سوم آن را می ‏کوبیم (نه همه آش‏ را)، زیرا آش یک‏ دست می ‏شود.
تمام این مواد را به ظرف گوشت و سبزی اضافه نموده، نمک آن را اندازه می ‏کنید و اگر آش شل نبود، آماده می ‏باشد.
آن را در ظرف ریخته و با نعنا داغ، سیر داغ، کشک و قیمه ساده تزیین می ‏کنیم.

در روش سنتی پخت این آش:
همه حبوبات و گوشت را با هم در دیگ جاداری ریخته و آن قدر هم می ‏زنند تا دانه‏ های بنشن در آش حل شود و به قول مادر بزرگ ‏ها تا ۳ اذان روی آتش می ‏ماند. ولی از لحاظ مزه و ظاهر آش هر دو روش شبیه هم می‏ باشد.






سوالی پیش اومد بگو اگه خودم میدونستم میگم اگرم نه که از مامانم میپرسم اون از من بهتر بلده

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز