2737
2739
عنوان

خانمای کیک پزماهر🤗

619 بازدید | 34 پست

میشه به یه تازه عروس دستوریه کیک ساده روموبه موشوبگید،تابحال درست نکردم🙄اصلابلدنیستم نمیخوام ازپیشم بدشه،راستی میخوام توی کیک پزم بپزشم

لطفالایک نکنید،ممنون


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
2738
بله دارم

کیک پرتقالی با سس گاناش در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/e228d42a3d56c91666ed2e5b2a08340c

مواد لازم برای۱۰ نفر
مواد اصلی  
تخم مرغ   ۳ عدد
شکر دانه ریز  ۱ لیوان
وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال   ۲ قاشق مربا خوری
آب پرتقال   ۳/۴ لیوان
روغن مایع   ۱/۲ لیوان
آرد سفید   ۲ لیوان
بیکینگ پودر   ۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه
۱- ابتدا فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد روشن میکنیم قالب میان تهی را با کره چرب کرده وآرد پاشی میکنیم.
۲- در ظرفی تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر با همزن خوب میزنیم تا رنگ مواد روشن شود و حجم آن حدودا 2تا3برابر شود بعد رنده پوست پرتقال را افزوده وباز با همزن میزنیم آب پرتقال را اضافه میکنیم دوباره کمی میزنیم
۳- در ظرفی دیگر اول بکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده سپس مخلوط آرد را با روغن مایع به تناوب در سه مرحله به مواد قبل اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم مواد را در قالب ریخته ودر فر قرار داده، بسته به دمای فر شما بین 30تا45 دقیقه زمان میبرد تا کیک بپزد.
۴- بعد از نیم ساعت کیک را  با یک تستر مانند سیخ چوبی امتحان کنید اگر مواد به سیخ نچسبید کیک آماده شده در غیر این صورت به کیک زمان داده تا بپزد قالب را از فر خارج کرده کمی صبر کرده تا  کیک خنک شود و سپس از قالب جدا میکنیم  
۵- وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن گاناش ریخته برای درست کردن گاناش از میزان برابر خامه وشکلات استفاده میکنیم .حدود 100گرم شکلات را روی بن ماری قرار داده تا کاملا ذوب شود بعد 100گرم خامه صبحانه را به آن اضافه کرده مخلوط میکنیم تا یکدست شود ، وقتی گاناش کمی از حرارت افتاد  آن را روی کیک کاملا سرد شده میریزیم وکیک پرتقالی ما با سس گاناش آماده هست

سایر نکات
شما با همین  دستور  وکمی تغییر میتونید چند مدل دیگه کیک درست کنید
1.میتوان به جای آب پرتقال از شیر استفاده کرده وحدودا« 2»قاشق غذا خوری از میزان آرد را کم کرده و به همان اندازه پودر کاکائو اضافه کنید روی کیک هم دوباره گاناش بریزید وشما یک کیک شکلاتی خوشمزه دارید
2.میتوان از آب پرتقال استفاده کرد ولی 2قاشق غذا خوری از میزان آرد کم کرده و به همان اندازه کاکائو اضافه کنید ودوباره با رویه گاناش وشما یک کیک شکلاتی پرتقالی دارید
3.میتوان به جای آب پرتقال از شیر استفاده کرده به همراه گردوی خرد شده ویک  کیک ساده عصرانه داشته باشید و در صورت دلخواه این کیک را هم با گاناش تزیین کنید
4. میتوان همان دستور کیک پرتقال را در قالب تخت «گرد یا چهار گوش»را که کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته سطح کیک را با مخلوط کنجد خلال بادام و خلال پسته بپوشانید ویک کیک پرتقالی ساده ولی خوشمزه داشته باشید
منظور از لیوان همان لیوان فرانسوی هست
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنی�

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

#کیک_ساده


مواد لازم برای تهیه کیک ساده: (مناسب برای ۶ نفر)


آرد: ۲ پیمانه


شکر: ۱ پیمانه


شیر: ۱ پیمانه


روغن مایع: ½ پیمانه


تخم مرغ: ۳عدد


وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری


بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری


برای تهیه کیک ساده احتیاج به قالب گرد و گود دارید، توجه داشته باشید در تهیه کیک باید قالبی را انتخاب کنید که مواد کیک تا نیمه قالب پر شود و جا برای پف کردن کیک باشد. حالا کف و دیواره قالب را با روغن یا کره خوب چرب کنید و قالب را کنار بگذارید و مواد کیک ساده را تهیه کنید.

حالا برای تهیه مایع کیک ساده، تخم مرغ را درون یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. در این مرحله وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. شکر را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد کرم رنگ و کشدار شود. حالا شیر را به مایع کیک ساده اضافه کنید و خوب مواد را با هم ترکیب کنید.

در این مرحله از تهیه کیک ساده باید روغن را به مواد کیک ساده اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید. حالا آرد را کم کم به مایع کیک ساده اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند و آرد در مایع کیک گلوله، گلوله نشود. مایع کیک ساده آماده است آن را درون قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید.

فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود. حالا قالب کیک ساده را درون فر قرار دهید تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک ساده بپزد. برای طلایی شدن روی کیک ساده، گریل را با شعله کم روشن کنید مراقب باشید ۲ تا ۳ دقیقه زمان برای طلایی شدن روی کیک ساده بس است.

 بعد از پایان زمان پخت قالب را از درون فر خارج کنید و بعد از ۲ دقیقه کیک ساده را از قالب خارج کنید و روی صفحه فلزی مشبک قرار دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن کیک ساده، روی آن را با کمی خاک قند تزیین کنید و در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و سپس با چای یا قهوه سرو کنید


کانال⬅️

@ashpazyfann

گروه فن اشپزی👩🏻‍🍳⬅️

@ashpazyfan

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
کیک پرتقالی با سس گاناش در سرآشپز پاپیون https://sarashpazpapion.com/recipe/e228d42a3d56c91666ed2e ...

این دستور محبوب منه عالی میشه 

گاناش هم مهم نیست من خودم درست نمیکنم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز