سبزی رو خوب خوب در حد سیاه شدن سرخ کن. بعد پیاز ففراوون و ریز ریز خورد شده را تفت بده تا شیشه ای شه.بعد گوشت رو بهش اضافه کن و تفت بده.بعد 1 ق غ رب گوجه بریز و تفت بده.لوبیا چیتی خیس شده(فقط لوبیا چیتی چون لعاب میده و خورشت آب و دون جدا نمیشه)اضافه کن.آب گرم بریز روش با سبزی قاطی کن بزار 4 ساعت با حرارت کم بپزه تا جا بیفته بعد نمک و لیمو بهش اضافه کن بزار 30 مین بمونه.معرکه میشه.روغنم توش قد 1 لیوان چایی بریز اولش که داری سبزی سرخ میکنی.چرب و چیلی و عالی میشه....من قورمه هام معروفه
تو آخرین طبیبی که لحظه های آخر به داد من رسیدی....تو نوری از خدایی...