دیروز یه برنج جدید خریدیم ایرانی هستش به اسم مدیران
بعد ریختم تو قابلمه که بصورت دمی درستش کنم
اتفاقی که افتاد اینه که بعد از ۱۰ دقیقه اب برنج غلیظ شد ؛ مثل سوپ
بعد هنوز برنج ها نپخته بود اما آبش هی غلیظتر میشد و برنج یه حالت چسبندگی پیدا کرد ؛ نمیدونم متوجه میشین یانه
وقتی هم میخواستیم بخوریم بهم چسبیده بودن مثل وقتی شفته میشه
شوهرم میگه ابش و زیاد ریختی اما من همیشه برنجام خوب میشه همینطوری
چرا آبش غلیظ و چسبنده شد ؟
.
قابلمم کوچیک بوده ؟؟