ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من به ازای هر یک قاشق آرد برنج یک لیوان شیر میریزم ولی اول همونطور که گفتم با آب سرد آرد رو هم میزنم کامل که باز شد گلوله نداشت میذارم رو شعله بعد شیر رو اضافه میکنم و مقداری گلاب اواخر. پخت شکر اضافه میکنم . بعد از آماده شدن تو ظرف میکشم روش دارچین پود هل میریزم گاهی شکر کمتر میریزم یا کلا نمیریزم موقع خوردن با شیره انگور یا عسل میخوریم. امیدوارم بهت کمک کرده باشم عزیزم