عزیزم کدوم قسمت همون که گفتم اب رو کم کم اضافه کنیم ؟؟؟اگه اونه که منظورش به اینه که مثلا شما سه پیمونه برنج میشوری کته بزاری سه پیمونم اب میخاد برا پختش دیگه؟؟بعد شستن و نمک زدن برنجتون یه پیمونه اب بریز رو برنجت بزار بجوشه بعد دیدی ابش داره کشیده میشه پیمونه دوم اب رو اضافه کن باز بعد کشیده شدنش پیمونه سوم رو میریزی و در اخر که کشید ابش دم میزاری اینجوری برنجتون ری ش بیشتر میشه و پر برمت تر
من خودم امشب با این روش گذاشتم عدس پلو داشتیم و برنجشو به اینصورت کته کردم و واقعا خودمم این حس رو داشتم که نسبت به همیشه بیشتر شده حالا نمیدنم شمام امتحان کن و نتیجه رو اعلام کن 😉☺️