ببین من برنج ایرانی استفاده میکنم برا پنج نفرو میگم خوب؟
پنج پیمانه برنج ایرانی رو با چهار قاشق مربا خوری نمک و دو سه ق غ روغن و اب جوش خیس میکنم کته معمولیش اینه ک ابجوش یک بند انگشت بیاد بالا ولی چون برا ته چین باید دون باشه برنج کمتر اب میریزم میزارم رو گاز شعله رو زیاد میکنم ابش کشیده شد درشو باز میزارم تا خنک بشه
سینه ی مرغ رو میپزم با ابلیمو پیازو نمک و ریش ریش میکنم
و اما مایع چهارتا تخم مرغ زرده سفیده باهم پنج ق غ ماست یک قاشق خامه صبحانه و یک عصاره ی مرغ کمی نمک هرچقدر دوست داشتی زعفرون زعفرون هرچی بیشتر بهتر
شش قاشق غ هم روغن همه رو قاطی میکنم و برنج خنک شده مو ب این مایع اصافه میکنم خوب قاطی میکنم
نصف مواد رو ته قابلمه میریزم با کف گیر فشار میدم مرغ های ریش ریش شده +کمی زرشک رو میزریزم روش بعد نصف دیگه ی برنج رو میریزم و مرتب فشار میدم با کف گیر
یک کره ی صد گرمی رو مربع مربع خرد میکنم میزارم رو برنج میزارم تا دم بکشه 😘تمام