کیوی که از همه بهتر می شه!
روی شوفاژ یا بخاری (بخاری بهتره چون شوفاژ خیلی طول می کشه) یه فویل پهن کن خیلی ضخیم نباشه
میوه ها رو پوست بکن و ورق ورق کن خیلی کلفت نباشه بچین روش بعد از چند ساعت برشون گردون
سیب و موز و کیوی و آلو رو من به این روش خشک کردم خیلی خوب میشه مخصوصا برای شبهای یلدا یا پذیرایی!
ولی پرتقال تلخ میشه نکنی بهتره
موز هم خیلی خوشمزه می شه ولی یه کم سیاه می شه!
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷