2737
2739
من لیمو ترش وعسل دارم میخوام ازین معجونا که لیمو وعسلو لایه لایه میریزن رو هم درست کنم ولی نمی دونم باید پوست لیمو رو بگیرم یا نه


شوشو میگه باپوست تلخ میشه

اگه درست کردید میشه به منم یاد بدید؟
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
من دیدم با پوست حلقه حلقه می کنن ولی نخوردم که ببینم تلخه یا نه!!!
دلــگیـــر مباش . دلت که گیـر باشد ، رهـــــا نمی شوی ! خـداونـد ، بنده گــانِ خود را ، با آنچه به آن « دل » بســته اند می آزمــاید !!


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست که درست کرده باشه؟
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
2731
مرسی از شما که اومدید تو تاپیکم
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
معصومه جون اگه درست کردی بهم میگی چه جوری تلخ نمی شه با پوست؟
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
2738
با عسل یا با شکر؟

من شنیدم با عسل با شکرم میشه ؟
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
مرسی معصومه جون
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
لیمو ترش (پوستش بیشتر زرد باشه و نازک باشه تا اینکه سبز باشه و ضخیم ) رو شسته و بذار خوب خشک شه و با دستمال هم خشک کن که بعد کپک نزنه و خیلی نازک حلقه ای برش زده و د. نه هاش رو جدا کن و بعد در شیشه کاملا خشک لایه لایه لیمو برش زده و عسل یا شکر ریخته اگه هم دوست داشتى دونه های هل بذار تا شیشه پرشه و در شیشه رو محکم ببند بعد اطرافش رو با نایلون تیره یا ... بپوشون که نور نخوره بهش و یک هفته در تراس و بعد در یخچال نگهدارى بشه با چای خیلی عالیه .
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...
سامیت جون من توی شیشه مربایی کوچیک درست میکنم که اگه کپک زد خیلی دلم نسوزه که زیاد زحمتم هدر رفته
روی شیشه هم پلاستیک فریزر میذارم و بعد درش رو محکم میبندم که هوا نکشه .
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز