2737
2739
عنوان

پای مرغو باید بخورم یا عصارشو ؟؟

331 بازدید | 42 پست

سلام . پزشک بمن گفته برای جوش خوردن استخونم باید پای مرغ بپزم و بخورم . منو راهنمایی میکنید ک خود پای مرغو باید بخورم یا عصارشو ؟؟ و اینکه عصارش چجوری باید باشه؟؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

فکر کنم باید عصارشو بخوری اول پاهای مرغ رو باید بپزی بعد آب زیرشونو بخوری ... هالا باز بپرس

  تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

مامان من با سیر و پیاز و یکم رب و زردچوبه و فلفل سیاه میذاشت با شعله کم چن ساعت خوب بپزه بعد داخل آبش نون تیلیت میکرد برا بابام ...پاهای مرغ رو هم میخوردن کنارش 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
2740
خودش رو کامل باید بخوری بپز بعد تو مخلوط کن میکس کن!

تمام استخون ریزه ها با خود پای مرغ مخلوط میشه ک چجوری بخوره؟ 

خداییش مغزم هنگ میکنه اسم های کاربری بعضیاتونو میبینم. ازکجامیارید اینارو.

انقد بپز که استخونش از هم جدا شده بعد استخوتارو دربیار غضروفش رو با ابش بخور چون استخون ریز زیاد داره مراقب باش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

پای مرغو بزار زیاد بپزه جوریکه گوشتش خودش کنده بشه بعد توی یک صافی بریز و گوشتاشو جدا کن .یکم بزار ابش سرد بشه اگه نمیخوای چربی داشته باشه سرد تر که شد از روش چربیها رو بگیر

 1402 انشالله موفق میشم

خوده پاشو ما نمیخوریم 

پای مرغ پاک شده بخر با هویج کرفس فلفل دلمه و فلفل زردچوبه بپز وقتی کامل پخت و لعاب داد ابشو از صافی رد کن بریز داخل یه ظرف حالت ژلاتینی که شد برش بده داخل فریزر بزار و داخل سوپ و غذاهات اصافه کن

✊sasageyo! sasageyo! shinzou wo sasageyo

پای مرغو خوب بشور ضد عفونی کن بعد سوپ بپز پای مرغم بزار توش بپزه به به

اگرم ک میخای مث قلم گاو میشه پختش با هویج و کرفس و پیاز بزار بپزه از صبح تا شب بعد خنک شد ااز صافی رد کن عصارشو بزار ببنده و مربع مربع برش بده و بزار فریزر و توی غذاهات چند تکه بنداز و بخور 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز