۶ تا بادمجون رو نگینی خورد میکنی و نمک میزنی ک تلخیش بره ... یه پیاز خورد کن و تا مرحله طلایی شدنش تفت بده
وقتی پیاز طلایی شد بادمجونارو بشور و محکم فشار بده ک کامل ابش بره بعد بریز تو پیاز و در قابلمه رو ببند بزار بادمجون بپزه
وقتی پخت دو تا گوجه هم خرد میکنی و میریزی تو قابلمه بعد نصف قشق زردچوبه و فلفل و نمک میزنی ... دو تا حبه سیر هم رنده کن بریز با یه قاشق رب ... قشنگ تفت بده دوباره درشو بزار ک قشنگ اب گوجه هم کشیده بشه .... میتونی تخم مرغ هم بزنی میتونی همینجوری هم بخوری
نوش جان