دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.
تنها ارد برنج حلوا خوب نمیشه باارد گندو برنجو نخودچی عالیه هر ۳تارو بریزی
زعفرون زیاد بریز برای رنگش
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
من میخوام با شیره انگور درست کنم دستور پختش و میدی؟میخوام شل باشه
#حلوا_شیره_خرما ◀میتونید به جای پیمانه استاندارد از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید آرد سنگک 1 پیمانه ◀اگه در دسترس نداشتید آرد گندم از سوپرمارکت تهیه کنید...آرد قنادی مناسب این حلوا نیست شیره خرما یا انگور 3/4 پیمانه ◀اگر شیره خیلی غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید و اگه شیره رقیق و کم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید استفاده کنید آب 3/4 پیمانه گلاب 1/4 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه روغن جامد یا کره 1/4 پیمانه ◀میزان روغن مصرفی به جنس آرد بستگی داره بنابراین روغن رو یکباره نریزید...ممکنه روغن کمتری مصرف بشه پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زعفران دمکرده به دلخواه . ابتدا شیره را آماده کنید. آب+شیره+گلاب+زعفران+هل را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیره در آب حل و یکدست شود. نیازی نیست شربت بجوشد همینکه گرم شود کافی ست...حرارت را خاموش و شربت را کنار بگذارید. آرد را در تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود. ◀اینکه چقدر آرد طلایی بشه به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم این حلوا تیره بشه بنابراین آرد را تفت دادم تا طلایی شد...اگر خواستید حلوا روشن بشه،آرد رو کمتر تفت بدید. سپس آرد را الک و کنار بگذارید ◀الک کردن آرد مانع گلوله شدن اون در حلوا میشه. در تابه روغن+کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده صبر کنید تا روغن گرم شود.سپس آرد را اضافه و هم بزنید تا آرد و روغن یکدست شوند و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم باهم تفت بخورند. سپس شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن برود. ◀دقت کنید در این مرحله حرارت کاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشود. در آخر روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره شود. . 🌹😍🌹این حلوا طعم فوق العاده ای داره پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@