برنج ایرانی رو سه روز خیس کن
بعدش هر روز آبشو عوش کن
بعد بذار آبکش ،،،و توی سینی بریز تا برنج ها کاملا خشک بشه ب مدت یک روز کامل
بعد اسیابش کن آرد که شد دوباره آرد رو بذار تو سینی یک روز باشه چندباری زیروروش کن بعد بذار تو ظرف در دار داخل یخچال
موقع درست کردن فرنی اندازه ی گیلاس نبات بنداز داخل فرنیش فقط مواظب باش بند وسط نبات رو بگیری
فرنی رو حرارت ملایم بذار حدود بیست دقیقه بجوشه یا بیشتر
عزیزم منم مشکل تورو داشتم این روش رو امتحان کن نینیت هم تپلی میشه هم نفخ نمیکنه دل درد بشه