2733
2734
عنوان

میخوام نکات اشپزیی رو بگم

370 بازدید | 30 پست

خانما کمک کنید بره تو پربازدید ها چون خیلی مفید خواهد بود همینطور شمام هرچی بلدید بنویسید که بقیه هم استفاده کننده 

1درمورد پخت برنج ...برنجتونو با نمک سنگی خیس کنید ...وقتی در حال جوشه ی قاشق سرکه سفید اضاف کنید باعث میشه رنگش سفید بشه و قد بکشه ...ته دیگه زعفرون و گلاب بزارید خیلی خوشمزه میکنه و عطر عالی میگیره ...مقداری گلاب و زعفرون نمک رو با کمی برنج قاطی کنید ...روغن بریزید و مواد ته دیگ رو پهن کنید برنجتونو بزارید دم بکشه

ادامه دارد...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

یه نکته از کوفته بگم قبل جوشیدن سس کوفته درشو نذارین وگرنه ترک برمیداره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
2738

مواد سبزی قرمه سبزیتونو با حرارت کم سرخ کنید و تو سینی جلو پنکه خشک کنید عطرش باور نکردنیه و بعد از خشک کردن یخچال بالا نگه داریی کنید 

اخر قرمه سبزی یک تیکه یخ بندازید و همینطور قیمه روغن میندازه و عالی میشه

ماست هم برنجو سفید میکنه به جای سرکه میشه زد 

در حد یه قاشق طعم خاصی هم نمیده

موقع قل قل برنج یخ انداختن باعث شک میشه و برنج بهتر قد میکشه

از کدو تنبل هم برای تهدیگ استفاده کنید بسیار لذید هست

موقع پخت فسنجون هم یخ بندازین به گردو شک میده و روغنشو بهتر ازاد میکنه یبار من زیاده روی کردم خیلی روغن پس داد😂

موقع درست کردن اسپرینگ رول هم به گوشتتون (خام) نشاسته بزنید باعث میشه گوشتتون اب نندازه و اسپرینگتون ترد بشه

اینا یادم بود تا ترفندهای دیگر

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خواستگاری

adaellery | 4 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز