2752
2739
سلام دوستان
این ته دیگهایی که بهش ته چین هم میگن با ماست و تخم مرغ درست میشه رو طرز تهیه اش رو اونجوری که رستورانا میپزن میخوام
یعنی قطور میشه ولی نرم و یکدست
فکرکنم توی این ماهیتابه دودرها هم میشه درست کرد ولی دستورش نمیدونم
کسی میدونه آیا الان کمک کنه؟
من رستوران ها رو نمیدونم من به انداره هر پیمانه برنج یک تخم مرغ و کمی کمتر از 1پیمانه ماست چکیده میزنم
برنح رو باید پخت ولی نه زیاد زنده باید ابکش بشه بعد هم بریزی در مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک و ادویه یه میزان لازم
بعد هم در ماهیتابه دوطرفه اگه داری پهن کن حتما روغن به اندازه بریز میتونی داخل برنج هم بریزی همون موقع
یه ظرفش که طلایی شد برگردونی طرف دیگه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



سلام برنج رو مث همیشه میذاری,میپزه بعد صلفیش که کردی تو یه ظرف دیگه ماست وزرده تخم مرغ ویه مقدار کمی کره قاطی میکنی برنج رو میریزی توش بعد حسابی قاطیش میکنی تو ی ظرف نچسب مقدار کمی روغن میریزی ومواد رو میریزی روش میذاری حسابی بپزه
خدایا این که میگی از رگ گردن نزدیکی و از این حرفا در سطح شعور من نیست بغلم کن
2731
سلام برنج رو مث همیشه میذاری,میپزه بعد صلفیش که کردی تو یه ظرف دیگه ماست وزرده تخم مرغ ویه مقدار کمی کره قاطی میکنی برنج رو میریزی توش بعد حسابی قاطیش میکنی تو ی ظرف نچسب مقدار کمی روغن میریزی ومواد رو میریزی روش میذاری حسابی بپزه
خدایا این که میگی از رگ گردن نزدیکی و از این حرفا در سطح شعور من نیست بغلم کن
من تو ماهیتابه اینجوری درست میکنم

دوتا پیمونه برنج خیس میکنم - زعفرون- یه لیوان ماست پر چرب -دوتا زرده تخم مرغ-

اب برنج که جوش اومد برنج رو میریزم نمیزارم نرم شه زیاد زند بر میدارم

ماست زعفرون تخم مرغ رو قاطی میکنم برنج رو میریزم قاطیشون میکنم

روغن یه کم بیشتر میریزم تو ماهیتابه داغ که شد مواد رو میریزم صافش میکنم زیرشو کم میکنم دم کن میزارم 1 ساعت تو دم بمونه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز