2733
2734

سلام 

کیک اسنفجی درست کردم و فیلینگ اولیش رو شب انجام دادم و گذاشتم یخچال تا فردا که خامه کشی نهاییش رو انجام بدم

این کیک رو تو ون ظرفی بزارم یخچال بمونه ک نه بو بگیره و تازه هم بمونه؟ظرفم چی باشه؟ در بزارم براش یا نه

ممنون میشم توضیح بدید دوستان

تجربه ی اولمه و یه کم ناشی ام

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

من برا تولد پسرم شب اسفنجاشو پختم  خنک شد گذاشتم رو سینی و سلفون کشیدم رو همون اپن موند فردا صبحش فیلینگ و خامه کشیشو انجام دادم .تازه ی تازه بود شب که بریدم

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
2738
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687