2733
2739
عنوان

خمیر پیتزای حرفه ای

194 بازدید | 19 پست

بچه ها دستور یه خمیر پیتزا نرم و لطیف خوشمزه مثل بیرون بهم بگید

من خودم اینجوری درست میکنم شیر و آرد و خمیر مایه و نمک و روغن.. 

یه دستور بهتر میخوام

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

۷۵درصد ق غ خمیر مایه فوری

تخم مرغ ۱دونه شکر ۱غ خ نمک سره ق مربا خوری ارد دولیوان روغن ۳ق غ اب نصف لیوان


اول خمیر مایه با نصف لیوان آب ولرم نزدیک ب داغ با نصف ق غ شکر بریزتو لیوان. روش در بزار. ۱۰دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.

تو ظرف دیگ  تخم مرغ و نمک و بقیه شکر هم بزن روغن بریز بعد اون خمیرمایه ک عمل اومده بریز ارد اضافه کن ورز بده  انقد ارد بریز ک ب دستت نچسپه روش پلاستیک بکش نیم ساعت کنار بزار تا ور بیاد. بعدم کف ظرف چرب کن خمیرش محشره نرم مثله پنبه طعم عالی فقط باید خمیرت نازک نازک باشه چون پف میکنه

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
2738
۷۵درصد ق غ خمیر مایه فوری تخم مرغ ۱دونه شکر ۱غ خ نمک سره ق مربا خوری ارد دولیوان روغن ۳ق غ اب نصف ل ...

شیر نمیریزی؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

[QUOTE=167092882]یه سوال خمیر رو چطوری کف ظرف پهن کنم که اندازه ظرف باشه نه کلفت بشه نه نازک[/QUO

این مقدار ک گفتم برای نصف سینی فر اندازه میشه .این سینی بزرگا.قشنگ با دستت فشار بده صاف کن تا قشنگ پهن بشه راستی ب زمان زیادی نیاز نداره ۱۰دقیقه ای امادس من ۵دقیقه تا ۷دقیقه از زیر فر میزنم بعدم چند دقیقه از بالا ک پنیر اب بشه

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
یه سوال خمیر رو چطوری کف ظرف پهن کنم که اندازه ظرف باشه نه کلفت بشه نه نازک

نتونستم عکس پیتزاهامو بزارم .خیلی خوب میشه تا الان ک همه پسندیدن ان شاءالله شماهم درست کنی و راضی باشی منو دعا کنی😁

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز