برنج ایرانی:
اگه کته میذاری مثلا اگه ۲ پیمانه برنج استفاده میکنی ۳پیمانه آب بریز توش با خیلی کم نمک و روغن ، به جوش که افتاد زیرشو کم کن درشو بذار یکی دوبار هم بزن آبش که خشک شد دیگه هم نزن بذار دم بکشه
آبکش هم وقتی برنج رو بین ۲تا انگشتت فشار دادی یا یکی دوتاشو خوردی با دندونت تست میکنی برنج هم نباید خام خام باشه هم نباید کاملا نرم باشه درحالیکه یکم نرمه یه سفتی و خامی باید توش داشته باشه آبکش میکنی بعد که دوباره میریزی تو قابلمه نصف لیوان آبجوش با هرچقدر روغن روش پخش میکنی و میذاری رو شعله هروقت برنجت بخار کرد زیزشو کم میکنی تا دم بکشه ( نمک یادت نره قبل ابکش کردن تو آب بریزی بعد برنج بجوشه و آبکش کنی)