مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد قنادی ۱ پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری (دلخواه)
فلفل نصف قاشق چایخوری (دلخواه)
آرد و نمک و خمیر مایه و شکر و ادویه های دلخواه رو توی یه کاسه گود مخلوط کنید بعد آب ولرم رو کم کم اضافه کنید و با یه قاشق چوبی هم بزنید روغن رو هم اضافه کنید
اینجا دیگه چسبندگی خمیر رو خودتون تشخیص میدید اگر دیدید نیاز داره ۱ قاشق دیگه آب اضافه کنید
اون نیم پیمانه رو هم یکباره اضافه نکنید تا یه موقع خمیر شل بشه و نیاز باشه آرد اضافه کنید چون کیفیت خمیر پایین میاد
پس آب رو کم کم اضافه کنید و هر بار هم بزنید
بعد روی سطح کارتون رو آرد پاشی کنید و خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدید
بعد یه کاسه تمیز رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بذارید و روش یه پارچه بکشید و بذارید یک جای گرم که ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت استراحت کنه
تا خمیر داره استراحت میکنه مواد پیتزا رو آماده کنید که توی مرحله بعد براتون میگم
بعد از ۱ ساعت خمیر رو یکی دو دقیقه دیگه ورز بدید تا پفش بخوابه
بعد به ضخامت ۱ سانتیمتر داخل ظرف مورد نظر پهنش کنید و مواد پیتزا رو روش بریزید