میرزاقاسمی رو دوست مامانم که شمالیه نشونم داده
اگه جایی ش رو اشتباه دارم به بزرگواری خودتون ببخشید
اول بادمجون ها رو خوب بشورید ولی اون قسمت سبزش رو نگرید واسه کباب کردن اون میشه دسته ش راحترید
میشه هم رو گاز کباب کرد
هم رو کبابپز خلاصه هر طور مایلید کباب کنید
بعد از اینکه کباب کردید روش نایلون بکشید تا بخارش باعث شه پوستش راحتتر دربیاد
پوستش رو بکنید ولی همون قسمت سبزش رو نگه دارید
بعد زیرفشار کم آب آروم بشوریدش تا اگه ذره ای پوست سیاه روش مونده بشوره بره
حالا میتونید قسمت سبزش رو با چاقو ببرید
بعد من تو کاسه میریزم با گوشت کوب برقی به جونش میفتم
اگه ندارید رو تخته خوب ساطوریش کنین با چاقو بزرگ
من تو این مرحله تو ظرف میریزم میزارم تو فریز یا تو نایلون فریز
اگه میخواین همون لحظه درست کنید دیگه لازم نیست
سیر رو له یا رنده کنید تو ماهیته بزرگ تو روغن تفت بدید
بعدش رب گوجه رو سرخ کنید
زردجوبه و فلفل و نمک اضافه کنید
حالا بادمجون های از قبل آماده کرده رو بهش اضافه کنید
کاملا بزارید آبش تبخیر شه و بی تاب آب شه
مرتب هم بزنید که نسوزه
حالا چندتا تخم مرغ بهش اضافه کنید
خوب بهم بزنید
تا تخم مرغ ها پخته شه
نوش جون تون آماده س
از لحاظ اقتصادی هم خوبه