دوستان سلام،،من اولین بار است میخوام میرزا قاسمی درست کنم آخه همسری خیلی دوست داره دستورش رو توی اینترنت پیدا کردم ولی با هم بعضیهاشون تفاوت داره میشه از دوستانی که خوب این غذا رو درست میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید و یا نکاتی که به ذهنتون میرسه رو بگید،،،بازم ممنون
خوش به حالت من خودم خیلی دوس دارم ولی همسرم دوست نداره خوب بادمجونا رو که کبابی می کنی، پوستش رو میگیری، میکوبی بادمجونا رو بعد تو سیر در حال سرخ شدن تفتشون میدی و تخم مرغا رو میزنی توش البته من خودم تخم مرغ نیمزنم
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
بادمجونا رو کبابی کن و بعد له کن تو یه تابه کمی سیر رنده شده رو تفت بده بعد زردچوبه و نمک بعد گوجه رنده شده اضافه کن و بعدش تخم مرغها رو و سریع هم بزن در آخر هم بادمجونا رو اضافه کن و کمی تفت بده و خاموش کن . نوش جان
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من میرزا قاسمی خوب درست میکنم. حدود 8 تا بادمجون رو کبابی میکنم رو گاز یا رو کباب پز (زیاد له نشن و نسوزن) بعد پوستاشونو میگیریم و خوب با گوشتکوب میکوبم. تو ماهی تبه سیر رنده شده حدود 5 حبه ( میتونه بیشتر و کمتر هم باشه) رو تفت میدم خیلی کم ( زود میسوزه) بادمجونهای کوبیده شده رو اضافه میکنم زیر گاز رو کم میکنم تا بادمجونها با روقن حسابی نرم و یکدست بشن و بعد چند تا گوجه فرنگی رو رنده درشت میکنم و با یک قاشق رب( برای بهتر شدن رنگش) اضافه میکنم و درشو میزارم تا با آب گوجه قشنگگگ بپزه نمک و زردچوبه هم اضافه میکنم. تخم مرغ نمیزنم مزه املت میگیره چون و خیلییییی سنگین میشه برای معده. با برنج هم عالی میشه بخوریش
سانی جان این دستوری رو که میزارم میزاقاسمی اصل شماله بادمجوناتو کبابی کن و پوستشون رو بگیر. با گوشت کوب لهشون کن. چند تا سیر پوست بگیر له کن روغن و زردچوبه بریز تو تابه سرخ کن سیراتو. طلایی که شد گوجه هاتو که پوستشون رو گرفتی و ریز خرد کردی بهش اضافه کن. بعدش بزار سیر و گوجه باهم سرخ شن و گوجه ها له بشن. این مرحله ش مثل املت درست کردنه با این تفاوت که این سیر داره. بعدش که گوجه هات خوب نرم و سرخ شد تخم مرغ بزن توش و بزار یه کم خودشو بگیره. بعدش بادمجوناتو اضافه کن و تخم مرغتم هم بزن تا تیکه تیکه بشه. بعد درش بزار تا یه کم با هم بپزن. حدود ده دقیقه کافیه. بعدش هم آمادست
باید خودت چشمی هواست باشه مثلا گوجه رو اضافه کردی حدودا 15 دقیقه با شعله نیمه کم بمونه تا آبش کشیده بشه و غلظتش مثل املت بشه دیگه و گوجه و بادمجون حسابی بپزه
دستور ماری اصیله اما من به شخصه سیر رو با تخم مرغ قاطی نمیکنم و سیر رو با دمجون و گوجه قاطی میکنم. زمان زیادی میبره چون بادمجون باید روغنش رو پس بده و حسابی سرخ بشه
این چنین سرخ و لوند
برخار بوتهء خون
شکفتن
وینچنین گردن فراز
برتازیانه زارِ تحقیر
گذشتن
وراه را تاغایتِ نفرت
بریدن.-
آه ،ازکه سخن می گویم؟
ما
بی چرا زندگانیم
آنان به چرا مرگِ خود آگاه هان اند.
الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
عزیزم بادمجون رو روی شعله گاز کباب کنی خییییییییییییییییییییییلی بهتره
این چنین سرخ و لوند
برخار بوتهء خون
شکفتن
وینچنین گردن فراز
برتازیانه زارِ تحقیر
گذشتن
وراه را تاغایتِ نفرت
بریدن.-
آه ،ازکه سخن می گویم؟
ما
بی چرا زندگانیم
آنان به چرا مرگِ خود آگاه هان اند.
الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم