بعد زعفران آب شده(من با خرده یخ همیشه درست میکنیم) و گلاب و گردو و کنجد رو اضافه میکنیم.
فر رو از قبل روی ۱۸۰درجه تنظیم و گرم میکنیم(۱۵دقیقه قبل)
کف ظرف رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم
بعد ۳۰دقیقه آمادس🤩
چون قدرت فرها باهم متفاوته از ۲۰دقیقه بعد قراردادن تو فر چک کنید که پخته یا نه(یه خلال دندان داخل کیک کنید اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته)
نکته: حتما بعد گذاشتن تو فر تا ۲۰دقیقه درب فر رو باز نکنید