2737
2739
عنوان

پخت کیک با کانوکشن رو کسی بلده ؟؟؟

176 بازدید | 4 پست

خانم ها من سولاردوم دارم هرچی کیک درست میکنم پف نمیکنه میخوام ببینم شما رو چه دمایی میزارید ک پف کنه؟؟

مراحل کیک رو درست میرم و مواد کیکم مثل مال تو فیلم ها میشه ولی کیکام پف نمیکنه 

این ماه دیگه ...

چقدر پف مد نظرته؟ برا من تقریبا دو برابر میشه

۱۵دقیقه اول میذارم ماکروفر داغ بشه رو همون حالت کانوکشن رو دمای ۱۸۰ 

بعد پایه رو میذارم داخل ظرف کیکو میذارم روش یعنی همون طبقه وسط بشه.

بعد ۵۵دقیقه دمای ۱۸۰

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
چقدر پف مد نظرته؟ برا من تقریبا دو برابر میشه ۱۵دقیقه اول میذارم ماکروفر داغ بشه رو همون حالت کانوک ...

واسه من اصلا پف نمیکنه 

من رو ۱۷۰ درجه گذاشتم ۵۰ دقیقه ب یکربع نکشید تمام روش برشته برشته شد وسطش گنبدی شد اومد بالا و خام موند ک مجبور شدم درجه رو بیارم پایین ۱۵۰ درجه ۴۰ دقیقه دوباره گذاشتم پخت ولی دیگه پف نکرد

این ماه دیگه ...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

بزار رو حالت کانوکشن 

کانوکشن پیش گرمایش داره و از المنت برای پختن استفاده میکنه  

بعد از پیش گرمایش 

سه پایه کوتاه رو بزار و کیک رو بزار  روش 

با دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه که بستگی به کیکت داره 

اخرا چکش کن 

منم اوایل با دمای ۱۸۰ میزاشتم نه پف میکرد اطرافش نه میپخت ، روش میسوخت توش خاام 

ولی با این روشی که گفتم نتیجه گرفتم 

کانوکشن و پیش گرمایشو بلدی کار کنی ؟ 

باد نیستی بگو‌تا توضیح بدم برات

2728
بزار رو حالت کانوکشن  کانوکشن پیش گرمایش داره و از المنت برای پختن استفاده میکنه   بعد ا ...

عزیزم بلدم کلی باهاش کیک و شیرینی درست کردم 

من جدیدا میزارم رو ۱۶۰ درجه و ۵۰ دقیقه کیکام عالی میشن

این ماه دیگه ...
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز