2737
2734
عنوان

سوال در مورد کیک

130 بازدید | 18 پست

من همیشه کیکام داخلش نمیپزه و بالاپایینش کامل قهوه ای میشه و اصن دور میندازم نمیدونم مشکل کارم کجاس

هم تو کیک پز اینجوری شد هم تستر😑حرارتش فقط باید از پایین باشه؟

شما توی تستر باچه دمایی میزارید گرم میشه و چه دمایی واسه پختش خوبه؟زمانشم بیزحمت بگید 

مثلا من ۱۸۰میزارم یکساعتم ک میشه داخش نمیپزه

و اینکه توی کیک پز درست کنم همزمان از بالاو پایین حرارت میخواد؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

عزیزم توی توستر'دمای ۱۶۰'تا ۱۷۰'''بعدم فقط پایین'فر از قبل حتمااا گرم باشه'مثلا نیم ساعت چهل دقیقه قبل روشنش کن گرم شه'بعد ک کیکو گذاشتی'اصلا در فر رو باز نکن تا بعد از نیم ساعت'یه سیخ چوب بکن تو کیک'اگه پخت'بالا رو روشن کن'یکم ک طلایی شد'خاموش کن

و خدایی که به شدت کافیست

سلام عزیزم تو تستر روی درجه ۱۶۵ باشه از قب فر رو روشن کن فقط المنت پایین روشن باشه تا بیست دیقه اول در تستر باز نکن تا خوب بشه بعد باز کن هی چک کن اخر اگر روش طلایی نشد بالا رو روشن کن

برای پختم یه چاقو بزن اگر مواد کیک بهش نچسبید کیکتون پخت

2738
حرارت از پایین 180 تو فرگاز تازمان پخت در فر باز نباید بشه به مدت 45 دقیقه.. حرارت از بالا فقط واسه ...

عزیزم کیک پز چطوریه ک به برق میزنی 

اونم فقط پایین روشن باشه؟

حرارت از پایین 180 تو فرگاز تازمان پخت در فر باز نباید بشه به مدت 45 دقیقه.. حرارت از بالا فقط واسه ...

فر گاز ک نیس تستر برقیه کیک پزم دارم نمیدونم کدومش بهتره دیگه خسته شدم از خراب شدنش نمیدونم چرا ب مامانم نرفتم اون انقد ماهره هرجوریم درست میکنه عالی میشه 

شما درست میکنی چقد ارد میریزی یا چندتاتخم مرغ توی اسفنجی ساده

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز