سوپ قارچ قارچ خرد شده=1 لیوان آرد سفید=3 قاشق غذاخوری پیاز ریز شده=1 عدد کره=25 گرم نمک و فلفل=به مقدار لازم عصاره مرغ مگی=1 قرص شیر=4 لیوان خامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل) . پیازها در کره کمی سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه کرده تا زمانیکه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد را به مواد اضافه کرده هم بزنید. شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیکه کمی غلیظ شود. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قرچ خرد شده که کمی تفت داده اید تزئین کنید.
سوپ جو بلغور جو 1 بسته هویج رنده شده نیم کیلو شیر 1 الی 2 لیتر اب مرغ یا اب گوشت به میزان کافی خامه پاکتی 1 بسته نمک و فلفل قرمز به میزان کافی ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف کردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی ان میریزیم .
من جو میریزم با یکم آب میپزه بعد با گوشت کوب برقی میزنم میکس میشه یه حالت حلیم مانند پیدا میکنه. بعد شیر میریزم + قرص سوپ + هویج نگینی که یک قل میزنه هویج میپزه. آخرش هم خامه اضافه میکنم با کمی جعفری تازه برای تزیین
آره بهش طمع میده؛ راستی میتونی از تمام مواد که توی سوپ قارچ و جو که گفتم ؛ استفاده کنی یعنی میتونی توش قارچ؛ هویج؛ جو؛ آب مرغ؛ شیر ؛ خامه بریزی که پر ملات تر میشه