پیازتو تفت بده طلایی شد گوشتتو اضافه کن بزار قشنگ آبی ک پس میده کشیده بشه بعد دوتاحبه سیررنده شده بریز وتفت بده بعد سبزی قرمه رو بریز موادت باهم سرخ بشن وترکیب تاطعم گوشت وسبزی باپیازوسیر به خوردهم بره، بعد مقداری نمک+ زردچوبه + ادویه کاری و دارچین اضافه کن و درانتها لوبیا بریز ،، بنظرم اصلا لیموعمانی نریز انتهای پخت مقداری آبغوره یا آبلیمو بریز.
اگرمیخوای قشنگ جابیوفته وعطرش مستت کنه هرچی زودتر بار بزاری بهتره واینکه سبزی قرمه روقبل ازاینکه مصرف کنی بایدحسابی سرخ کنی .
من قاعدتاً اگر برای ناهار بخوام ازشب قبل بار میزارم زیرشو شعله پخش کن میزارم تا ساعت ۱۲ ظهر رنگ ولعابی میده ک کل ساختمان عطرش میپیچه 😋