دوتا از آسانترین کارای لیستم همین دوتا هست که فصل غوره مثلا تیرماه ۲۰ کیلو غوره بگیر دون کن تمیز بشور بده جاهای که آبعوره و آب گوجه و......میگیرن حسابی آبش رو بگیرن بیار خونه تو ظرف پلاستیکی محکم بریز نمک هم بریز پارچه بکش روش بذار دو روز بمونه بعدم بریز تو شیشه بذار کنج انباری راحت هر وقت خواستی بپری از انباری بیاری
شیره هم انگور شیرین رو دون کن بشور بده همونجا که ابغوره گرفتی ابشو بگیرن دوبار از پارچه حریر رد کن تا تفاله هاش بره بذار رو اجاق ی غل که خورد خاک سفید بریز توش بذار ۲۴ ساعت بمونه بعد دوباره صافش کن بذار بجوشه تا به غلظتی که میخوای برسه البته بگم آخراش دیگه احتیاط کن شعله رو کم کن نذار ته بگیره وقتی که آماده شد خنک که شد بریز تو ظرف بذار همون کنج انباری و تمام