خب اینم دستور درست کردنش👇
۱.سیب زمینی هاتونو به هر روشی به ورقه های ریز در بیارید
۲.بریزیدشون توی یه ظرف و ظرفو پرآب سرد بکنین و به مقدار لازم نمک و سرکه بزنین یک قاشق نه خیلی پر نه خیلی خالی بکینگ پودر بزنین که ترد بشه.
۳.بعد از یکساعت اونارو دربیارین یا ابکش کنین یا لای دستمال بزارین تا خشک بشن ولی دوباره نشورینشون نیازی نیس کامل آبشون گرفته بشه چون سیاه میشن.
۴.یه ظرف گود توش رغن سرخ کردنی نبود جامد بزنین زیاد بعد یکی یکی بندازین توش که بهم نچسبن بعد که چیپسا حالت زرد روشن گرفت یه نگاه بکنین ببین شله یا خوبه بعد بزارید روی یه دستمال روغن گیر و سریع بزاریدشون توی محیط خنک که دوباره خمیر نشن😍😘