2737
2734

ما قیمه هارو میریزیم تو ماستا .


ن ببخشید بامیه هارو میریزیم تو قیمه ها

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ما مثل قیمه درست می‌کنیم، ولی کسی جز خودمونو ندیدم اینجوری درست کنه 😁 بقیه با گوشت و پیازداغ و گوجه‌فرنگی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2728

من هم با گوشت مرغ درست کردم هم با گوسفند ولی مرغ رو بیشتر دوست داشتیم 

پیاز رو تفت میدیم بعد بامیه میریزم تفت میدم بعد مرغ میریزم و در حدی تفت میدم که رنگش سفید بشه بعدش زردچوبه نمک فلفل ادویه و چند دارچین و رب میزنم و بعدش آب میریزم بپزه 

وقتی که پخت توی آبلیمو میریزم خاموش میکنم 

ولی بدون ربش هم خوشمزه میشه 

من گوشت گوسفندی با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و یکم زیره تو زودپز میپزم

بامیه رو تمیز میکنم کلاهکش نمیکنم بعد میسوزم و سرخ میکنم یکم رب گوجه میزنم بعد ب گوشت پخته شده اضافه میکنم(دیگه در زودپز نمی بندم)میذارم بپرسه و جا بیفته و آخر کار هم آبلیمو اضافه میکنم

2738
مرغ اندازه گوشت گوسفند میکنیم که یه بخار میخوره میپزه  متوجه شدین چرا زود میپزه مرغه؟

اهاان اره الان متوجه شدم من اول فک کردم مثلا یه رون یا یه سینه درسته میریزید👌👌👌

خدایاشکرت
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام به همه

shogofa | 15 ثانیه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز