2737
2734
عنوان

متخصصان رب خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3372 بازدید | 34 پست
ینی فقط گوجه رو ابگیری کرد و جوشوندین تا رب شد؟تلخ نشد؟کار خاص دیگه ای نداره؟

بله دقیقا اصلا تلخ نشدیک دونه هسته هم تو اب گوجه ها نبود  من با هیزم پختم یک بوی دودی عالی داره دلت میخواد خالی خالی بخوریش

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738
مرسی،میشه کامل توضیح بدین


گوجه رو میشورم و خرابی و سوراخ هاشو اگه داره درمیارم و میدم بیرون با دستگاه آبشو میگیره.وکامل پوست و هسته گوجه جدامیشه و فقط آب و گوشت گوجه میمونه.حتما دوبار آبشو بده با دستگاه بگیره سری دوم خیلی مهمه.بعد تو دبه میریزم و دو روز میزارم تو محیط بمونه دقیقا مثل قدیمی ها که گوجه رو میذاشتن حتی تا۱هفته میموند.اینجوری گازش از بین میره و بعد ا ز پخت گازدار نمیشه و آب نمیندازه.بعد از دور که مرتب هم زدم میزارم رو حرارت با شعله متوسط ،وقتی به مرحله ی پریدن و قل زدن رسید مرتب هم میزنیم و سعله ملایم باشه تا ته نگیره.وقتی سفت شد مرحله آخر نمک میزنیم و من خودم روعن میزنم تا خیلی خوشرنگ بشه و عمرا کپک بزنه.نمک آخر آخر پخت وگرنه ربت کمی سیاه میشه.سوالی بود در خدمتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اره دستگاهاخیلی خوبن آبش راکه میگیره دونه هاش جدامیشن جای دیگه.خیلی راحت وخوب.اتفاقاخیلی هم رب خوب م ...

گلم زیادم سفت نکردی اشکال نداره فقط سریع بریز توظرف شیشه ای در فلزی درش ببند بزار تو قابلمه ابجوش ۵دقیقه بمونه کنسرو میشه دوسالم بیرون بمونه هیچ تغییری نمیکنخ

گوجه رو میشورم و خرابی و سوراخ هاشو اگه داره درمیارم و میدم بیرون با دستگاه آبشو میگیره.وکامل پوست و ...

کامل بود عزیز سوالی نموند،ولی نمتونم بزارم ابش بمونه،چون میخوام خونه مادرم بگیرم یه روزه باید تمومش کنم

ینی فقط گوجه رو ابگیری کرد و جوشوندین تا رب شد؟تلخ نشد؟کار خاص دیگه ای نداره؟

گلم نزدیک خاموش شدن یکم نمک بزن زود نزن سیاه میشه بعو سریع بریز توظرف شیشه ای در فلزی  درش محکم ببند بزار داخل قابلمه ابجوش ۵ دقیقه بمونه کنسرو میشه تا دوسال هم هیچی نمیشه رب 

اگه رب رو داغ تو شیشه در فلزی بریزین و درش رو سفت کنین و چپه بذارین نیاز به جوشوندن مثل کنسرو نداره کپک هم نمیزنه

من یه سال نگه داشتم اینجوری طوری نشد

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من عموم اینا پارسال با دستگاه آبشو درآوردن پختن ریخته بودن تو شیشه های نوشابه رب از خودش گاز تولید ک ...

گلم ما بعد پخت سریع میریزیم توظرف شیشه ای در فلزی درش محکم میکنیم میزاریم ۵ دقیقه تو قابلمه ابجوش میمونه بعد تا دوسال اصلا خراب نمیشه کار هرسالمون هست خواستی امتحان کن عزیزم

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز