سلام خانوما برای اولین بار میخوام الان که قیمت گوجه فرنگی پایینه،خودم رب گوجه بگیرم ولی فوت و فنشو نمیدونم،این دستگاها که اب گوجه رو میگیرن خوبن؟اخه قبلا شنیدم تخم گوجه باید جدا بشه وگرنه باعث تلخی میشه،ممنون میشم راهنماییم کنین🙏
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
گوجه رو میشورم و خرابی و سوراخ هاشو اگه داره درمیارم و میدم بیرون با دستگاه آبشو میگیره.وکامل پوست و هسته گوجه جدامیشه و فقط آب و گوشت گوجه میمونه.حتما دوبار آبشو بده با دستگاه بگیره سری دوم خیلی مهمه.بعد تو دبه میریزم و دو روز میزارم تو محیط بمونه دقیقا مثل قدیمی ها که گوجه رو میذاشتن حتی تا۱هفته میموند.اینجوری گازش از بین میره و بعد ا ز پخت گازدار نمیشه و آب نمیندازه.بعد از دور که مرتب هم زدم میزارم رو حرارت با شعله متوسط ،وقتی به مرحله ی پریدن و قل زدن رسید مرتب هم میزنیم و سعله ملایم باشه تا ته نگیره.وقتی سفت شد مرحله آخر نمک میزنیم و من خودم روعن میزنم تا خیلی خوشرنگ بشه و عمرا کپک بزنه.نمک آخر آخر پخت وگرنه ربت کمی سیاه میشه.سوالی بود در خدمتم
ینی فقط گوجه رو ابگیری کرد و جوشوندین تا رب شد؟تلخ نشد؟کار خاص دیگه ای نداره؟
گلم نزدیک خاموش شدن یکم نمک بزن زود نزن سیاه میشه بعو سریع بریز توظرف شیشه ای در فلزی درش محکم ببند بزار داخل قابلمه ابجوش ۵ دقیقه بمونه کنسرو میشه تا دوسال هم هیچی نمیشه رب
من عموم اینا پارسال با دستگاه آبشو درآوردن پختن ریخته بودن تو شیشه های نوشابه رب از خودش گاز تولید ک ...
گلم ما بعد پخت سریع میریزیم توظرف شیشه ای در فلزی درش محکم میکنیم میزاریم ۵ دقیقه تو قابلمه ابجوش میمونه بعد تا دوسال اصلا خراب نمیشه کار هرسالمون هست خواستی امتحان کن عزیزم