مرغ سرخ میکنم بعدپیاز نگینی خورد شده سره میکنم عدس هم میزاریم بپزه البته یه بار ابشو میریزم دور بازم میزارم بپزه اخراکه عدس پخته و ابش خشک میشه مرغ و پیازم میریزم تو عدسا نمک و فلفل و زرچوبه هم اضافه میکنیم رب انار میریزم اندازه رب انار دل بخواهی اگه زیاد دوست داری زیاد بریز اگه نه کم من ترش دوس دارم یکم ابلیمو هم میریزم ما تو روستامون یه نوع گیاه هست اسمش گشنیز وحشی عطرش عالیه عاشقشم یعنی یکمم از اون میریزم توش یه حبه سیر هم بزنی بهش عالی میشه بعد که اب اون موادمون کامل خشک شد و به خورد مواد رفت زیشو خاموش میکنیم بعد برنج ابکش میکنیم بعد نصفشو جدا میکنیم بهش زعفرون میزنیم تو قابلمه روغن میریزیم میذاریم داغ که شد اول برنج زعفرانی میریزم بعد وسطش مرغ و عدس اینارو بعد از روش برنج سفید میزاریم دم بکشه نوش جان 😊ما که عاشقشیم اگه قلق پختش دستت بیاد نمیدونی ازش دل بکنی