مرحله اول:یه پیمانه نخود رو بذارید ۲۴ ساعت خیس بخوره(اگر وقت زیادی ندارید موقع خیس خوردن نخود بهش نمک بزنید این کار باعث میشه زمان خیس خوردن نصف بشه و نفخ گرفته بشه)و سه چهارساعت یکبار آبش رو عوض کنید...
مرحله دوم: نخود خیس شده رو با چرخ گوشت اندازه درشت چرخ کنید(تو غذاساز و مخلوط کن هم میشه ولی خیلی پوره نکنید کمی از دانه شکر درشت تر باید باشه) مرحله دوم چرخ کردن مواد با یه پیاز درشت و سه تا حبه سیر و جعفری و تخم گیشنیز و زیره(سبز یا سیاه فرقی نداره) و نمک و فلفل چیلی و زردچوبه و ادویه فلافل...(تـــــوجه: ادویه فلافل و زیره خیلی مهمه)👌
و نصف سیب زمینی هم بهش اضاف کنید و چرخ کنید یا با میکسر میکس کنید خیلی نبایده مایه فلافل له بشه چون باعث وا رفتن فلافل میشه...
مرحله سوم: مایه رو برای حداقل پنج دقیقه با دست خوب ورز بدید و حداقل یه ساعت در یخچال بذارید تا استراحت کنه منسجم تر بشه(اگر مایه سفت بود کمی بهش آب اضاف کنید و اگر زیادی شل بود بهش یه قاشق آرد نخودچی اضاف کنید)
(تـــوجه : مایه اگر زیاده میتونید فریز کنید و هروقت لازم بود سرخ کنید)👌
مرحله چهارم: ظرف گودی رو انتخاب کنید(ترجیحا شیرجوش) و روغن بذارید داغ بشه خوووب فلافل برخلاف کتلت به روغن زیادی نیاز داره باید و با شعله تقریبا بالا ...
و با قالب فلافل رو شکل بدید و در روغن به مدت پنج دقیقه سرخ کنید(با دست هم میشه شکل داد من خودم قالب نداشتم و با دست شکل دادم فلافل هام رو)😁👌
(تـــــوجه : البته میتونید قبل از سرخ کردن فلافل ها آن ها به کنجد سفید آغوشه کنید و سرخ کنید عاااااالی میشههههه😋😋😋😊)
با گوجه فرنگی و خیار شور و سس انبه یا کچاپ نوش جان کنید😋😍❤
.